Alternativ-1, Norrköping

Profil

På Alternativ-1 får du behandling med zonterapi, reflexologi och Qi-terapi (ljusakupuntur). Du kan söka för nackbesvär, ryggbesvär, migrän, huvudvärk, magbesvär, tarmbesvär, sömnproblem, infertilitet, stressproblem, utbrändhet, fibromyalgi, astma och luftvägsproblem. Värk i armar, fötter, axlar, höfter.
Det går att söka för alla obalanser ex, PMS, menstruations- och övergångsbesvär, psoriasis, eksem. Cirkulationsstörningar ex, högt blodtryck och lågt blodtryck.
Det går också att boka en behandling för att det är så skönt och känns så bra efteråt, så avslappnande.


Detaljerad beskrivning
Alternativ-1 i Norrköping erbjuder behandlingar med zonterapi, reflexologi och Qi-terapi, alternativa behandlingsformer som stimulerar kroppen till självläkning.
Vad gäller zonterapi och reflexologi så utgår man från att allting i kroppen: organ, muskler, skelett, leder etc. har punkter / zoner utlagda på kroppen, inte minst på fötterna. När man stimulerar dessa punkter, genom att massera eller trycka, får man en direkt kontakt med kroppsdelen. Zonterpeuten /reflexologen letar upp dessa punkter (reflexer) och genom att stimulera punkterna släpper blockeringarna och kroppens självläkning startar. Hur detta går till vet man inte men det är mycket effektivt och kroppen är bra på att läka sig själv bara förutsättningar finns.
Qi-terapi eller ljusterapi som det också kallas utgår från det kinesiska akupunktursystemet men istället för nålar använder man sig här av ljus.
Gemensamt för zonterapi, reflexologi och Qi-terapi är tanken att HÄLSA = EN KROPP I BALANS. Ofta drabbas vi av obalanser och dessa behandlingar hjälper kroppen att återfå balansen.
Nyckelord:
Friskvård, Zonterapi, Avslappning, Reflexologi, Zonterapeut, Reflexolog, Antistressbehandling, Ljusakupunktur, Qi-Terapi

Bedömningar

Bli den första att skriva en recension för Alternativ-1!

Dela erfarenheter!