Hire Quality AB, Norrköping

Driftstimmar

tisdagti
08:00 – 17:00
onsdagon
08:00 – 17:00
torsdagto
08:00 – 17:00
fredagfr
08:00 – 17:00
Midsommardagen
lö*
Stängd
söndagStängd
måndag
08:00 – 17:00
Closed.
Öppnar i  11 h 20 min.
11 h 20 min

Detaljerade näringsliv informationer

Momsnr.
556882-5987

Profil

Hire Quality är ett nationellt konsultbolag med lokal närvaro, vi erbjuder tjänster inom IT-systemutveckling, strategisk rådgivning och praktiskt stöd i affärs- och verksamhetsutveckling. Vi är en långsiktig och trogen partner från idé till upp-nådda effekter. Med en palett av olika specialiteter levererar vi djup och bred kompetens i varje uppdrag. Vår specialitet är IT, Innovation, Affärsutveckling, Ledningssystem samt Organisationsutveckling.
Vår vision är att vara marknadens mest attraktiva och välrenommerade innovationsbolag inom IT-Systemutverckling, affärs- och verksamhetsutveckling.


Detaljerad beskrivning
Hire Quality är ett nationellt konsultbolag med lokal närvaro, vi erbjuder tjänster inom IT-systemutveckling, strategisk rådgivning och praktiskt stöd i affärs- och verksamhetsutveckling. Vi är en långsiktig och trogen partner från idé till upp-nådda effekter. Med en palett av olika specialiteter levererar vi djup och bred kompetens i varje uppdrag. Vår specialitet är IT-Systemutveckling, Innovation, Affärsutveckling, Ledningssystem samt Organisationsutveckling.

Vår vision är att vara marknadens mest attraktiva och välrenommerade innovationsbolag inom IT, affärs- och verk-samhetsutveckling. Vi ser vårt uppdrag som att göra skillnad genom att bidra till hållbar utveckling och effektivisering av samhälle och näringsliv.

Vår affärsidé är att leverera högre kvalité och värde till våra kunder, därav vårt företagsnamn. Högre kvalité och värde kan vi leverera bl.a. genom vår affärsmodell som gör att vi kan erbjuda våra kunder marknadens bästa konsulter till konkurrenskraftigt pris. Våra konsulter har egna aktiebolag som i sin tur tecknat exklusiva samarbetsavtal med Hire Quality. Alla konsulter har ett anställningsliknande förhållande genom exklusiva samarbetsavtal och Hire Quality är alltid avtalspart. Detta gör att vi attraherar marknadens bästa konsulter genom att kombinera fördelarna som finns med att ha eget bolag tillsammans med fördelarna med att vara anställd.

Vår kund får en leverantör med enbart drivna, erfarna konsulter med hög kompetens samt en leverantör med kapacitet att vara en långsiktig strategisk partner avseende projekt där vi kan stötta med kvalificerade resurser i projekt där vi tar ansvar för hela leveransen såväl som där vi stöttar med resurser i våra kunders projekt.
Nyckelord:
Konsulter, IT-konsulter, Systemutveckling, Verksamhetsutveckling, Innovation, Lean, Processkartläggning, Mobila Appar

Bedömningar

Bli den första att skriva en recension för Hire Quality AB!

Dela erfarenheter!